Nusja e Elvis Naçit si princeshë e vërtetë! (Foto)


Hoxha Elvis Naçi ka shumë simpati nga besimtarët myslimanë dhe ka pas vetes shumë prej tyre që çdo herë janë prezent në ligjeratat e tij.Elvisi nuk nguron që të jetë pranë publikut bashkë me të gjithë familjen e tij, të cilën e prezanton si gjënë më të vlefshme që mund të posedojë njeriu, shkruan ORAinfo.

Ai për të ndarë momentet më të bukura me gruan dhe fëmijët e tij shpesh përdor edhe rrjetet sociale ku ndiqet nga mijëra persona.Së fundmi Elvisi ka publikuar një foto në të cilën shihet bashkë me gruan e tij e cila po duket tejet bukur. Zonja ҫdoherë di të bëjë kombinimin e duhur mes fustanave dhe shamive që vë në kokë