Nusja duke bërë video për dasmë, në Beirut ndodh shpërthími i fuqíshëm


Nusja duke bërë video për dasmë, në Beirut ndodh shpërthími i fuqíshëmNjë shpërthím i fuqíshëm ka ndodhur pasditen e së martës në kryeqytetin e Libanit. Për pas ojë të paktën 30 persona kanë humbur jetën, ndërsa të pakta 3,000 të tjerë janë lën duar në Beirut.Pamjet e publikuara në mediat tregojnë shkat ërrimin dhe lëndímet në njerëz që shpërthími la pas.Ndërkohë, Abcnews.al ka siguruar pamje nga momenti kur ndodhi shpërthími ndërsa po bëheshin xhirime për një dasmë.

Nusja duke bërë video për dasmë, në Beirut ndodh shpërthími i fuqíshëmNjë shpërthím i fuqíshëm ka ndodhur pasditen e së martës në kryeqytetin e Libanit. Për pas ojë të paktën 30 persona kanë humbur jetën, ndërsa të pakta 3,000 të tjerë janë lën duar në Beirut.Pamjet e publikuara në mediat tregojnë shkat ërrimin dhe lëndímet në njerëz që shpërthími la pas.Ndërkohë, Abcnews.al ka siguruar pamje nga momenti kur ndodhi shpërthími ndërsa po bëheshin xhirime për një dasmë.