Numër i madh i rasteve të reja me koronavirus në Kosovë, ja sa shkon numri

KSHPK ka bërë të ditur se sot janë konfirmuar 122 raste të reja me covid-19 në Kosovë. Po ashtu, 81 persona janë shëruar. Numri total i të pre kruve në Kosovë ka shkuar në 2799, ndërsa 1506 pacientë janë shëruar.
‘’Apelojmë te qytetarët, bizneset, gastronomia, që në mënyrë strikte të respektojnë distancën fi zike, përdorimin e maskave, dezi nfektimin dhe ajrosjen e lokaleve, duke pamundësuar përhapjen eventuale të inf eksionit dhe shmangien e përhapjes në hapësirat e mbyllura.’’, thuhet në njoftimin e IKSHPK. Po ashtu kërkohet që të barten maskat dhe të mbahet distanca fi zike.