Nuk e keni pasur iden se kjo grua është vjehrra e Qëndresës, nëna e Labit që u mbajt e fshehur me vite


Kjo zonjë e rëndë është vjehrra e Qendreses. Labinot Gashi dhe Qendresa Bajrami janë një ndër çiftet më të dashura për publikun.Labi veç se është i njohur nga një mas e gjerë si moderatori më i suksesshëm kosovar, e tani po njihet edhe bashkëshortja e tij Qendresa e cila me profesion është grimere, shkruan “Kosovarja”.Qendresa që nga lidhja e saj me Labin është cilësuar si një femër mjaft me klas, e edukuar

Kjo zonjë e rëndë është vjehrra e Qendreses. Labinot Gashi dhe Qendresa Bajrami janë një ndër çiftet më të dashura për publikun.Labi veç se është i njohur nga një mas e gjerë si moderatori më i suksesshëm kosovar, e tani po njihet edhe bashkëshortja e tij Qendresa e cila me profesion është grimere, shkruan “Kosovarja”.Qendresa që nga lidhja e saj me Labin është cilësuar si një femër mjaft me klas, e edukuar