Nuk Do Ta Besoni Se Kanë Pagën Arian Çani, Ermal Mamaqi Dhe Ardit Gjebrea


Nga burime te TV Klan dhe një investigimi, CNA.al ka mësuar se më i paguari dhe me më shumë të ardhura nga emisioni, është Ermal Mamaqi me emisionin e tij, katër herë në muaj, “Xing me Ermalin”.Per te pare kete video styp ne rek1amen me posht

Nga burime te TV Klan dhe një investigimi, CNA.al ka mësuar se më i paguari dhe me më shumë të ardhura nga emisioni, është Ermal Mamaqi me emisionin e tij, katër herë në muaj, “Xing me Ermalin”.Per te pare kete video styp ne rek1amen me posht