Nuk Do Ta Besoni Kush Eshte Bashkeshortja E Presidentit Serb Aleksander Vuçiq


Presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiq njihet për nacionalizmin e tij dhe shpesh edhe arr ogancën me media, derisa pak fare flitet për jetën e tij private në opinionin në Serbi. Tamara Dukanovic, diplomate në Ministrinë e Punëve të Huaja në Serbi është bashkëshortja e e presidentit të Serbisë të cilët kanë një fëmijë.

Presidenti serb shumë pak ka dal publikisht më bashkëshorten e tij vetëm se dihet se ai kishte qenë i m artuar edhe më parë një gazetare.Sa herë që Vuciq është pyetur nga mediat për bashkëshorten e tij pse nuk e shoqëron në takime të rëndësishme ai më ironi i është përgjigjur, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.