Nuk do ta besoni/Këto produkte që i keni në dollapin e kuzhinës do t’ua zbardhin dhëmbët për pesë minuta


Nëse dhëmbët tuaj nuk janë aq të bardhë sa do të dëshironit të ishin, dhe nëse jeni gjithnjë në siklet kur buzëqeshin ndoshta zgjidhjen mund ta gjeni këtu.Si fillim duam t’ju themi se smalti i dhëmbëve mund të marrë ngjyrë për shkaqe të ndryshme, duke filluar nga ato gjenetiket e deri te pirja e duhanit, konsumimi i kafesë, apo dhe alkooli.

Brown and White Spots on Teeth: Micro-invasive Treatment …Ndaj është e rëndësishme të pini një gotë ujë sa herë që konsumoni këto produkte.Mund të duket disi banale, por kjo metodë jep rezultate në nivel afatgjatë.Ndërsa për t’i dhënë dhëmbëve tuaj ndriçim provoni t’i lani me uthull molle.

Një tjetër “mik” që do t’ju ndihmojë në luftën kundër njollave në dhëmbë është limoni. Merrni një fetë limon dhe filloni ta fërkoni në dhëmbë me drejtimin vertikal. Pas një jave do të arrini të shihni rezultatet.Dhe për të pasur dhëmbët si në spotet publicitare do t’u sugjeronim karbonin vegjetal. Ky i fundit jo vetëm që do t’i pastrojë dhëmbët tuaj nga çdo njollë, por edhe do t’ua zbardhë dhe do t’ua forcojë smaltin