Nuk do ta besoni çka thotë Daut Haradinaj për Thaqin e Veselin (Video)


Nuk do ta besoni çka thotë Daut Haradinaj për Thaqin e VeselinDaut Haradinaj tregon realitetin për Hashim Thaçin e Kadri Veselin.Vlerëson lart kontributin e tyre. Për çlirimtarët s’ka rëndësi partia – kur është në pyetje atdheuKta jan UÇK-ja e Vertet,edhe pse te ndar me pikpamje politike,kur vjen puna per Mobilizim te gjith jan te bashkuar.Te lumt Daut ecim perpara ne rrugen e perparimit dhe shtet ndertimit.

Nuk do ta besoni çka thotë Daut Haradinaj për Thaqin e VeselinDaut Haradinaj tregon realitetin për Hashim Thaçin e Kadri Veselin.Vlerëson lart kontributin e tyre. Për çlirimtarët s’ka rëndësi partia – kur është në pyetje atdheu!Kta jan UÇK-ja e Vertet,edhe pse te ndar me pikpamje politike,kur vjen puna per Mobilizim te gjith jan te bashkuar.Te lumt Daut ecim perpara ne rrugen e perparimit dhe shtet ndertimit.