NUK DO TA BESONI CILA KËNGËTARE ËSHTË SOT KJO NUSE


NUK DO TA BESONI CILA KËNGËTARE ËSHTË SOT KJO NUSENjë fotografi të papublikuar deri më tani e ka prezentuar këngëtarja,Në fotografinë e cila daton në vitin 1992, shihet këngëtarja në fustanin e bardhë derisa pritet nga shumë njerëz në oborrin e saj.‘Në vitin 1992 dita e marteses time, dhe më shumë ka njerëz andej kah oborri’, ka shkruar në postim këngëtarja.

NUK DO TA BESONI CILA KËNGËTARE ËSHTË SOT KJO NUSENjë fotografi të papublikuar deri më tani e ka prezentuar këngëtarja,Në fotografinë e cila daton në vitin 1992, shihet këngëtarja në fustanin e bardhë derisa pritet nga shumë njerëz në oborrin e saj.‘Në vitin 1992 dita e marteses time, dhe më shumë ka njerëz andej kah oborri’, ka shkruar në postim këngëtarja.