Nuk do e njihni, kështu du’kej Shk’urte Fejza para 40 viteve?


Shkurte Fejza është njëra ndër artistet më të dashura popullore të estradës.Që nga fillimi i karrierës ka arritur të fitojë shumë nga zemrat e publikut shqiptar, me zërin e mrekullueshëm dhe origjinalitetin që çdohere e transmeton.Disa nga këngët e saj edhe pse kanë kaluar shumë vite mbeten ende të pëlqyera dhe të dëgjuara kudo. Me poshte ju sjellim nje kenge me klip te bere nga Shkurtja para 40 viteve shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.Me poshte ju sjellim nje kenge me klip te bere nga Shkurtja para 40 viteve shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.

Shkurte Fejza është njëra ndër artistet më të dashura popullore të estradës.Që nga fillimi i karrierës ka arritur të fitojë shumë nga zemrat e publikut shqiptar, me zërin e mrekullueshëm dhe origjinalitetin që çdohere e transmeton.Disa nga këngët e saj edhe pse kanë kaluar shumë vite mbeten ende të pëlqyera dhe të dëgjuara kudo. Me poshte ju sjellim nje kenge me klip te bere nga Shkurtja para 40 viteve shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.