Nora bukurinë e trashëgon nga e ëma e saj, Suzana


Nora Istrefi konsiderohet si një prej femrave më të bukura shqiptare, me një fizik të përsosur.Dhe gjithë kjo bukuri duket se është gjenetike, e këtë këngëtarja e ka dëshmuar në disa fotografi që ka publikuar të nënës së saj.Nora ndau me adhuruesit ne Instagram një fotografi kur ajo ishte fëmijë dhe një të nënës së saj kur ishte më e re.

Nëna e Norës e cila dikur ishte poashtu këngëtare ishte poashtu një femër elegante dhe e bukur, e këtë Nora e ka trashëguar pikërisht nga ajo, madje kanë ngjashmëri të madhe me njëra tjetrën.Ndryshe, Nora është në përgatitje të projektit të ri muzikor që thuhet se do të jetë në bashkëpunim me Butrint Imerin.