Njeriu me zemrën e bardhë, Elvis Naçi lumturon shqiptarët në këtë ditë Bajrami: Vëllezër dhe motra të miat!


Njeriu me zemrën e bardhë, Elvis Naçi lumturon shqiptarët në këtë ditë Bajrami: Vëllezër dhe motra të miat!Në këtë ditë nuk kishte si të mungonte edhe urimi për shqiptarët edhe nga Elvis NaciMe anë të një postimi në rrjetet sociale, ai ka uruar gjithë shqiptarët kudo që ndodhen.Postimi i plotë:

Gëzuar K ur ban Bajramin vëllezër dhe motra të nderuara! Krijuesi i Gjithësise ju dhëntë shëndet, mirësi, begati dhe lumturi në familjet tuaja! Amin!”Krahas këtij postimi ai ka publikuar edhe një foto të ëmbël të familjes së tij.