Njerëz sikur Hashim Thaçi, lindin shumë pak në Kosovë! Ai është arkitekti i pavarësisë së Kosovës, kështu e lavdëron Gorge Bush presidentin e Kosovës


Bush ende nuk e ka konfirmuar pjesëmarrjen ne organizimin e veçantë për 10 vjetorin e pavarësisë se Kosovës. Por ka ritheksuar se integriteti territorial i Kosovës mbetet i pacenueshëm, se rendi dhe ligji duhet të vendoset në tërë territorin e Kosovës dhe se e ardhmja Kosovës është në NATO dhe Bashkimin Evropian.

George Bush ka lavdëruar ish-kryeministrin e Kosoves Hashim Thaçin, duke e cilësuar si nje arkitekt te pavarësisë se Kosovës./ Ju ftojmë të hapni videon për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive