Një Shpërndarje nuk të kushton azgjë, Ta ndihmojm Ish Ushtarin e UÇK-së!


Një Shpërndarje nuk të kushton azgjë, Ta ndihmojmë Ish Ushtarin e UÇK-së!Ish ushtari i UÇK- se Vehbi Tahiri nga Zhitia e Podujeves Republika e Kosoves ish ushtar i UÇK Zones se Pashtrikut qe 21 vjet jeton ne baraka ne kushte teper te renda te banimit ne Podujeve pa asnje prone as shtepi as toke . Ai jetoi 21 vjet me bashkeshorten e tij Sabrie Shala Tahiri 45 vjeqare e cila i vd iq pese dite me pare nga in frakti dhe nje sm undje e rende e inf eksionit te gj akut e cila vdiq ne kliniken universitare te Kosoves ne Prishtine.

Ai e kishte te veshtire e va rrimin e bashkeshortes nga kushtet e r enda sociale .Ai u detyruar qe nga pamundesia te organizoj te pame pritje per ngu shellime te hapura per vd ekjen e bashkeshortes se tij .Ju faleminderit mbeshtetjes suaj nga une ushtari dhe veterani i Uçk-se Vehbi Tahiri Rruga Lordi Bajron Podujeve KosoveNr kontaktues +38345372480 ja edhe tjera detaje bankes ne vazhdim.