Një kopje e tij, njihuni me motrën e Hashim Thaçit (FOTO)


Familja e ngushtë e Thaçit përbëhet nga bashkëshortja Lumja dhe djali Endriti, ndërsa ai në fshatin e tij të lindjes ka edhe pjesën tjetër të familjes, prindërit dhe vëllezërit.Kumrija është motra e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit,.Jemi njohur pothuajse me të gjithë familjen e tij, por jo edhe me motrën.

Ajo nuk shfaqet në media, madje ndër të parat herë është kur vëllau i saj mori postin e Presidentit.Ajo atëherë u shpreh se është shumë e lumtur që vëllau i saj mori një pozitë të tillë dhe se beson në aftësitë e tij.E për tu njohur me Kumrijen, mund të shikoni fotografinë e saj.