Një faqe e LDK-së publikon videon që Vjosa Osmani nuk do të donte ta shihte kurrë, flet zi e terr për Albin Kurtin


Një faqe në Facebook me emrin “LDK per Kosoven” ka publikuar një video, ku shihet kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani duke folur për Albin Kurtin, kundër të cilit garoi për postin e kryeministrit në zgjedhjet e 6 tetorit. Ani pse tani i kanë raportet shumë të relaksuara, gjatë një debati në njërën nga televizionet në Kosovë, Osmani kishte hedhur akuza ndaj Albin Kurtit. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Madje Osmani para zgjedhjeve të 6 tetorit, Albin Kurtin e krahasonte me ish-liderin e Venezuelës që e ka kthyer pushtetin e tij në diktaturë, Hugo Chavez. E këtë moment e ka shpërndarë një faqe e LDK-së me emrin “LDK per Kosoven”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive