Nga kjo ditë mund t’i tërhiqni 10 përqind të parave nga Trusti


Projektligji për rimëkëmbjen ekonomike, ku përfshihet tërheqja e 10 për qind nga Trusti mund të hyjë në fuqi në javën e parë të muajit shtator.Por, 50 për qind e 630 mijë qytetarëve që kanë të hapura llogarit në Trust nuk mund të tërheqin këto mjete financiare për shkak të shumave të ulëta që i kanë. E të gjitha aplikimet do të bëhet online për shkak të pandemisë Covid-19.“

Ligji tani është në komision parlamentar, po besoj që deri në fund të kësaj jave shkon në lexim të parë dhe shpresoj me procedurë të shpejtë në lexim të dytë. Kjo nënkupton se nuk ka shans brenda një jave ose 10 dite të kalojë në Kuvend. Mandej janë disa ditë që nevojitet që ligji të hynë në fuqi, pra u bënë dy javë. Pastaj është procedura e aplikimit, që nënkupton para tri jave, sipas mendimit tim kjo punë nuk mund të ndodhë”kqyrni fill me posht i keni te dhenat fill me posht kqyrne dhe do befasoheni