“Nga 1 Sht Atori Nuk Ka Shanse Ta Kaloni Kufirin”, Ky Shtet Sapo Dha Lajmin E Keq Për Të Gjithë


Hungaria do të mbyllë kufijtë për të huajt më 1 sht ator, për të ndalur rritjen e numrit të të inf.ektuarve me k oronavirus, derisa hungarezët që kthehen nga vendet tjera duhet t’i nënshtrohen masës së k arantinës, ka thënë, Gergely Gulyas, shef i kabinetit të kryeministrit Viktor Orban të premten.

Gulys ka thënë se shtetasit hungarezë mund të largohen nga karantina 14-ditore vetëm nëse ofrojnë dy teste negative për sëm.undjen COVI D-19, që shkakton koronavir usi.Përjashtime për ndalim të hyrjes do të ketë për personelin ushtarak, udhëtimet humanitare si transit, si dhe udhëtimet diplomatike.Gulyas ka thënë se qeveria është duke konsideruar një varg masash sesi do të lejohen tifozët që të marrin pjesë në ndeshjen e futbollit në mes të Bayern Munich dhe Sevillas në Budapest më 24 sht ator.