Netanyahu pas humbjes së pushtetit: Do të kthehemi më shpejt sesa mendoni


Mbrëmja e sotme, kur ai humbi pvshtetin pas 12 vitesh, thotë se nuk është një natë e lehtë për miliona qytetarë izra elitë, duke iu bërë thirrje që “mos lejoni që shpirti juaj të bjerë”.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HASPRENI E MAR KET!NGUT ME POSHTE

“Është një mbrëmje pushimesh në studiot televizive, por nuk është një mbrëmje e lehtë për miliona qytetarë izraelit. Ju bëj thirrje: mos lejoni që shpirti juaj të bjerë. Ne do të kthehemi dhe më shpejt sesa mendoni”, ka shkruar Netanyahu në llogarinë e tij në Twitter.Izraeli është bërë me qeveri të re, e cila do të udhëhiqet nga Naftali Bennet.Ndërsa mijëra qytetarë izraelitë janë duke festuar në sheshin Rabin në Tel Aviv pas zgjedhjes së qeverisë së re në Izrael dhe rrëzimit të Benjamin Netanyahut nga pushteti 12-vjeçar./JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HASPRENI E MAR KET!NGUT ME POSHTE