Nëse ky dokument është i vërtetë Hshim Thaçi do të arrestohet dhe më kurrë sdo të kthehet në Kosovë


Gjatë ditës së sotme në media është raportuar se Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Taçi ka udhëtuar për një vizitë në SHBA, lajm ky që ende nuk është konfirmuar nga presidenca. E duke e komentuar këtë lajm, analisti politik Faton Mehmeti ka shkruar se Thaçi do të arrestohet në SHBA. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Gjatë ditës së sotme në media është raportuar se Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Taçi ka udhëtuar për një vizitë në SHBA, lajm ky që ende nuk është konfirmuar nga presidenca. E duke e komentuar këtë lajm, analisti politik Faton Mehmeti ka shkruar se Thaçi do të arrestohet në SHBA. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive