Nëse fiton “LDK”-ja, cilën Ministri e merr Adelina?


Nëse fiton “LDK”-ja, cilën Ministri e merr Adelina?Ikonë e muzikës moderne, senzacionale më çdo paraqitje dhe kapaku i performancave ekzibicioniste.Adelina ka thyer tabu dhe për këtë arsye mbetet unike dhe e pa përsëritshme. Është e lehtë të vijosh, e shumë sfiduese të jesh e para, shkruan Kosovarja.

Këngëtarja është rikthyer në Kosovë dhe edhe një herë e ka konfirmuar animin e saj politik. Mbetet “LDK”-iste. Ajo, është në mbështetje të kandidates për kryeministre nga radhët e “LDK”-së, Vjosa Osmani.Se kur do të futet edhe vetë në politikë, mbetet të shihet tutje.Këngëtarja është rikthyer në Kosovë dhe edhe një herë e ka konfirmuar animin e saj politik. Mbetet “LDK”-iste. Ajo, është në mbështetje të kandidates për kryeministre nga radhët e “LDK”-së, Vjosa Osmani.Se kur do të futet edhe vetë në politikë, mbetet të shihet tutje.