Në Kroaci U Pra Ngosën 1000 Politikanë Të Korruptuar Brenda Një Dite, Po Në Shqipëri?


Dilaver Nelaj, protestuesi që del kundër të gjithëve me shkrime nga më të çuditshmet nëpër duar, spikati edhe sot me një tjetër pankart.“A e dini se Kroacia ka arrestuar 1000 politikanë të korruptuar brenda një dite? Cilin arrestoi Shqipëria? Noc Rrokun!”, shkruan ai në pankartën e tij, ndërsa mbi kokë ka tre tepsi në formën e një peshoreje të drejtësisë.I shkëputur nga familja dhe nga qyteti i tij i lindjes, 55 vjeçari ka thënë vazhdimisht se ai do të vazhdojë të ngrejë zërin siç ka bërë deri tani dhe se nuk ka ndërmend “të blihet” pavarësisht çmimit.