Në këtë gjendje nuk e keni parë asnjëherë Norën


Këngëtarja e dashur për publikun Nora Istrefi kohët e fundit po merr jashtëzakonisht vëmendje, e sidomos pas ndarjes nga Roberti nuk kalon një ditë që nuk shkruhet për të. Ani pse ndarja e tyre bëri bujë të madhe, çifti vendosën që për pak çaste ta mbajën larg mediave, e për hir të Renesë ata po sillen sikur ende janë bashkë.ju ftojmë që ta hapni videon dhe prit kater sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive qe do befasoheni fill me posht

Këngëtarja e dashur për publikun Nora Istrefi kohët e fundit po merr jashtëzakonisht vëmendje, e sidomos pas ndarjes nga Roberti nuk kalon një ditë që nuk shkruhet për të. Ani pse ndarja e tyre bëri bujë të madhe, çifti vendosën që për pak çaste ta mbajën larg mediave, e për hir të Renesë ata po sillen sikur ende janë bashkë.ju ftojmë që ta hapni videon dhe prit kater sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive qe do befasoheni fill me posht