Në kazermat e FSKsë ngritët flamuri amerikan në nder të Ditës së Pavarësisë së SHBAve


Lajmi është bërë i ditur nga ministri i mbrojtjes, Armend Mehaj, i cili ka shkruar se ka marrë vendim që flamuri amerikan të ngritet në të gjitha kazermat e FKS-së. “Sot bashkë me urimin e 4 Korrikut- Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

kam marrë vendim që në të gjitha kazermat e FSK-së të ngritet flamuri amerikan në kujtim dhe nderim të të gjithë burrave e grave të kombit amerikan, të cilët me sakrificë të madhe dhe vendimin e tyre historik ndryshuan fatin, jo vetëm të kombit amerikan, por edhe të gjithë popujve tjerë liridashës në Botë”, ka shkruar ai në Facebook. Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive