Në ETC Lëshohet Muzikë Se’rbe, Konsu’matori E Inci’zon Si e komentoni?


Një video ka filluar të shpërndahet me të madhe në rrjetet sociale. Në të shihet se si në qëndren tregtare ETC dëgjohet muzikë serbe.Një konsumator i cili në ato momente ishte brenda ETC-së e ka incizuar këta tinguj të muzikës.ETC e Ramiz Kelmendit më parë njihej si importuesi më i madh i produkteve serbe në Kosovë, madje pas vendosjes së taksës, Kelmendi e kishte kundërshtuar dhe shpesh ishte shprehur se taksa duhet të hiqej.

Një video ka filluar të shpërndahet me të madhe në rrjetet sociale. Në të shihet se si në qëndren tregtare ETC dëgjohet muzikë serbe.Një konsumator i cili në ato momente ishte brenda ETC-së e ka incizuar këta tinguj të muzikës.ETC e Ramiz Kelmendit më parë njihej si importuesi më i madh i produkteve serbe në Kosovë, madje pas vendosjes së taksës, Kelmendi e kishte kundërshtuar dhe shpesh ishte shprehur se taksa duhet të hiqej.madje pas vendosjes së taksës, Kelmendi e kishte kundërshtuar dhe shpesh ishte shprehur se taksa duhet të hiqej.