Në Drenicë këndohet Hashim Thaçi, dëgjohen krísma e “plasin” bakshishet (Video)


Në Drenicë këndohet Hashim Thaçi, dëgjohen krísma e “plasin” bakshishetNë një video të publikuar që po qarkullon ne youtube, shihet se si në një vend në Drenicë, që njihet si bastion i PDK-së, kur përmendet emri i liderit të saj, Hashim Thaçi, nuk “mungojnë” dollarët dhe mi tralozët.Kënga këndohet nga Shkelzeni e Sinani, artista të njohur të muzikës foklklorike.Për më tepër, shikojeni videon më poshtë.

Në Drenicë këndohet Hashim Thaçi, dëgjohen krísma e “plasin” bakshishetNë një video të publikuar që po qarkullon ne youtube, shihet se si në një vend në Drenicë, që njihet si bastion i PDK-së, kur përmendet emri i liderit të saj, Hashim Thaçi, nuk “mungojnë” dollarët dhe mi tralozët.Kënga këndohet nga Shkelzeni e Sinani, artista të njohur të muzikës foklklorike.Për më tepër, shikojeni videon më poshtë.