Ndryshim se jo mahi, Shiko si dukej Genta para operacioneve plastike


Me kalimin e viteve Genta Ismajli ka pësuar ndryshime drastike në pamjen e saj, shkruan Gazeta Online.

Këngëtarja e cila numëron një karrierë të gjatë muzikore i është nënshtruar operacioneve të shumta plastike e kjo duket qartë kur shohim fotografitë nga vitet e kaluara. Ka qenë faqja “Vipat e Bllokut” ajo e cila ka publikuar një fotografi të vjetër të Gentës, ndërsa vihet re ndryshimi i madh në fytyrën e saj. Në muzikë, Genta këtë periudhë ka qenë shumë pak aktive, ndërsa së fundmi ka paralajmëruar se është duke punuar në një projekt të ri me këngëtarin Marseli.

Ajo gjithashtu ka bërë të ditur se kënga titullohet “Ça me bo” dhe do të publikohet në Youtube nesër ( datë 29). shi k ovi deon me po sht KE TU