Ndodhë në Gjakovë, mashkulli ng acmon mashkullin


Gjatë ditës djeshme në Gjakovë është arr estuar një mashkull kosovar. Kjo pasi ky i fundit pas një mosmarrëveshje të mëhershme kishte ng acmuar dhe shq etësuar një mashkull tjetër. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Gjatë ditës djeshme në Gjakovë është arr estuar një mashkull kosovar. Kjo pasi ky i fundit pas një mosmarrëveshje të mëhershme kishte ng acmuar dhe shq etësuar një mashkull tjetër. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.