Ndodhë edhe kjo: E kthen Fordin në furrë për të pjekur pica


Ndodhë edhe kjo: E kthen Fordin në furrë për të pje kur picaNjerëzit përdorin shumë gjëra e në mënyra interesante për t’i kthyer në paisje që u kryejnë punë, shkruan Gazeta Metro.Disa fotografi interesante janë shpërndarë edhe në Facebook, ku një person duket se ka gjetur një zjidhje të mirë për të pje kur pica.

Ky person, ka marr një veturë të tipit Ford, dhe e ka kthyer në një furrë për të pj ekur pica. Ashtu siç shihet në fotot më poshtë, ai i ka hequr një pjesë veturës dhe e ka rregulluar ashtu që ka vendosur drunjtë, prushin dhe po pje kë pica pa pro blem.Shikoni fotografitë më poshtë: