Ndodh edhe kjo, Kosovari e vendos foton e Albin Kurtit në maskë!


Ndodh edhe kjo, Kosovari e vendos foton e Albin Kurtit në maskë!Nga dashuria e madhe për ish kryeministrin Albin Kurtin, e ka shtyer një qytetar nga Mitrovica ta vendos foton e tij në maskën mbrojtëse.

Fotoja e vendosur në maskë është marrë nga momenti i pranimit të pozitës së kryeministrit nga Albin Kurti, duke parakaluar para Togut Ceremonial të FSK-së.Ndryshe simpantizantë dhe anëtarë të VV-së konsiderojnë se mandati i tij është vjedhur nga Avdullah Hoti, dhe se duhet shkohet në zgjedhje pastaj Albin Kurti të udhëheq me Qeverinë e Kosovës.