Ndodh edhe kjo: Bëhet milioner akoma pa mësuar të flas e të ec


Disa fëmijë pasurohen akoma pa u mësuar të flasin e të fillojnë të ecin, dhe e gjithë kjo falë një feste që organizojnë prindërit në shtëpi dhe thërrasin miqtë e tyre. Këto festa si rasti në videon më poshtë, sigurisht që flet për ato familjet e pasura sepse në të kundërtën nuk do të mbulohej bebja me para.