Ndihmë Ju LUTEM / Vëllau më përzuri nga shtëpia pasiqë nuk kam burrë, ‘Na ke mbet në der…’ më thonë?


Pershendetje !!Jam 37 vjeçare se burri ka nderru jete gjate nje ak si denti ku fatk eqesisht ai hu mbi jeten ndersa une shpe tova po nuk mjaftoi me kaq pergjate aty viteve te marteses une nuk linda femi edhe natyrish qe pas v de kk jes se burrit u riktheva te familja ime tek nana baba e vellau se nuk kish kuptim per me vazhdu jeten. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Pershendetje !!Jam 37 vjeçare se burri ka nderru jete gjate nje ak si denti ku fatk eqesisht ai hu mbi jeten ndersa une shpe tova po nuk mjaftoi me kaq pergjate aty viteve te marteses une nuk linda femi edhe natyrish qe pas v de kk jes se burrit u riktheva te familja ime tek nana baba e vellau se nuk kish kuptim per me vazhdu jeten. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!