Ndihmë duan se nuk e dinë ku është dhe a ka ngrënë, familja shqiptare: Kush na gjen babanë i japim 5 mijë euro!


Familja Berkolli jep 5 mijë euro shpërblim për personin që e gjen të moshuarin e hu mbur. Janë bërë disa ditë që familja nuk ka informacione për vendndodhjen e Enver Berkollit. Përkundër përpjekjeve të shumta për ta gjetur deri më tani nuk dihet asgjë se ku ndodhet i moshuari. Njëri nga vullnetarët e angazhuar për gjetjen e të moshuarit, Ridvan Tahiri, njofton se familja do të ndajë 5 mijë euro për personin që arrin ta gjejë Enver Berkollin.Postimi: Te dashur qytetare,Kan kaluar shume dite qe nga humb ja e z. Enver Berkollit dhe ende nuk kemi ndonje lajme se ku mund te jete. Familja Berkolli do te shperblej me 5.000€ ( pese mije euro) ata te cilet do na jepin info per vendodhjen e z. Enver Berkollin. Numri kontaktues- 043/554/514. 049661300.