“Ndahën” Naimi e Mihrija, këtë e bëri Luana Vjollca


Luana Vjollca është moderatorja dhe këngëtarja shqiptare më e ndjekur në instagram.Jo rrallë herë ajo ka marrë vëmendjen edhe të vip-ave të huaj, duke u komentuar e komplimentuar prej tyre. Ka goxha kohë që kur Luana me emisionin e saj “Shiko kush luan” ka rrëmbyer simpatinë e të gjithëve bashkë me të ftuarit e saj.E në emisionin e radhës ajo ka të ftuar dy këngëtarët kosovarë Mihrijen e Naimin, me të cilët ka realizur një imazh ku ajo shihet mes tyre. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Luana Vjollca është moderatorja dhe këngëtarja shqiptare më e ndjekur në instagram.Jo rrallë herë ajo ka marrë vëmendjen edhe të vip-ave të huaj, duke u komentuar e komplimentuar prej tyre. Ka goxha kohë që kur Luana me emisionin e saj “Shiko kush luan” ka rrëmbyer simpatinë e të gjithëve bashkë me të ftuarit e saj.E në emisionin e radhës ajo ka të ftuar dy këngëtarët kosovarë Mihrijen e Naimin, me të cilët ka realizur një imazh ku ajo shihet mes tyre. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive