Nasimi Thot: Ibrahim Rugova Ishte Tra’dhtar Dhe Pij’anec


Nasimi Thot: Ibrahim Rugova Ishte Tra’dhtar Dhe Pij’anec E Tur’pshme Nënkryetari i Organizatës së Veteranëve të Luf tës të U shtrisë Çlirimtare të Kosovës Nasim Haradinaj, e ka quajtur ish-presidentin e Kosovës, Ibrahim Rugovën tr’ adhtar.Ai ndërsa ka folur për T7 përmes lidhjes tele’fonike, ka thënë se Rugova gjatë lu’ ft ës kishte shkuar në Beog rad për t’i ndalë bo mba rdimet Ju ftojmë që ta shiheni pamjet ekskluzive!