Nasimi Haradinaj tregon se si e futi në thes Daut Haradinajn dhe e ngrehu zvarrë nëpër ara


Nasimi Haradinaj tregon se si e futi në thes Daut Haradinajn dhe e ngrehu zvarrë nëpër araNënkryetari i OVL UÇK’së, Nasim Haradinaj ka qenë i ftuari i radhës i rubrikës “n’Katun” të emisionit veror “SONTE”. Ai ka folur për jetën e tij, duke treguar kështu se çfarë fëmije ka qenë. Po ashtu ka rrëfyer se si prindërit e kanë këshilluar që vazhdimisht të lexojë libra. Ndër të tjera ka treguar se e ka futur në thes deputetin e AAK’së, Daut Haradinajn dhe e ka ngreh zvarrë nëpër tokë. Për më shumë shikoni intervistën në linkun e mëposhtëm nga gazetarja Syzana Hajradini.

Nasimi Haradinaj tregon se si e futi në thes Daut Haradinajn dhe e ngrehu zvarrë nëpër araNënkryetari i OVL UÇK’së, Nasim Haradinaj ka qenë i ftuari i radhës i rubrikës “n’Katun” të emisionit veror “SONTE”. Ai ka folur për jetën e tij, duke treguar kështu se çfarë fëmije ka qenë. Po ashtu ka rrëfyer se si prindërit e kanë këshilluar që vazhdimisht të lexojë libra. Ndër të tjera ka treguar se e ka futur në thes deputetin e AAK’së, Daut Haradinajn dhe e ka ngreh zvarrë nëpër tokë. Për më shumë shikoni intervistën në linkun e mëposhtëm nga gazetarja Syzana Hajradini.