Nasim Haradinaj: Çizmja e serbit nuk do të shkel më në Deçan edhe nga neser..!


Sekretari i OVL UÇK-së, Nasim Haradinaj ka reaguar ashpër pas ndërprerjes së punimeve në rrugën Deçan-Plavë.Haradinaj ka thënë se vendimi i Hotit për ndërprerjen e punimeve në Rrugën Deçan-Plavë është një vendim qyqar.“Por i gëzohemi Zotit dhe i falënderohemi UÇK-së e këtij populli që Vuçiq nuk mund të bëjë asgjë më shumë pos të ankohet…Sa të jetë jeta çizmja e serbit nuk do të shkelë në Deçan”

Sekretari i OVL UÇK-së thotë se ka vizituar zonën e punimeve dhe sipas tij atje nuk ka asnjë këmbë serbi.“Nuk ka asnjë këmbë serbi e nuk pashë asnjë urdhër të Vuçiqit që po zbatohet aty. Atë urdhër e ka bërë kryeministri ynë qyqarë ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë esht inqizimi