Nasim Haradinaj: ‘Albin Kurti nuk asht ‘kurkushi’ për me udhëheq Kosovën’


Nasim Haradinaj i cili njihet për deklaratet e tij befasuese gjatë intervistes së mbrëmshme te Kojshia Show ka treguar se kush duhet me udhëheq shtetin. Nasimi tha se krahi i Iuftes duhet me drejtu këtë vend, jo Albin Kurti.‘Kosovën duhet me drejtu krahi i Iuftes, unë, Hashimi, Ramushi, Fatmiri e shumë tjerë e jo Albin Kurti që nuk din kurgjo për historin e Kosovës.’ / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Nasim Haradinaj i cili njihet për deklaratet e tij befasuese gjatë intervistes së mbrëmshme te Kojshia Show ka treguar se kush duhet me udhëheq shtetin. Nasimi tha se krahi i Iuftes duhet me drejtu këtë vend, jo Albin Kurti.‘Kosovën duhet me drejtu krahi i Iuftes, unë, Hashimi, Ramushi, Fatmiri e shumë tjerë e jo Albin Kurti që nuk din kurgjo për historin e Kosovës.’ / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!