Myrvete HOTI-KOSUMI Motra e Ukshin Hotit Ai më dërgonte letra nga burgu, nga aty e udhëhiqte situatën jashtë


E ftuar në emisionin Frontal në T7 me Arsim Lanin, ajo ka thënë se në burgun e Nishit, Ukshin Hoti kishte qenë rrobaqepës.Ajo thotë se përmes këtyre letrave, ai e ka udhëhequr situatën jashtë burgut.Edhe pse tregon se letrat e tij kontrolloheshin para se të mbërrinin te ajo, Ukshin Hoti kishte dërguar mesazhe të koduara, në mënyrë që ato të mos kuptoheshin nga forcat serbe.Pasi qepte, Hoti kur përmendte makinën qepëse, nënkuptonte për veturat.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

“Letrat mi ka dediku mua prej bvrgut. Përmes atyre letrave e ka udhëheq situatën jashtë bvrgut. Janë rregulla që kanë ardh prej vijës së rregullt të bvrgut. Secila letër ka qenë e hapur. E kanë kontrolluar e pastaj ka ardhur te unë. Letrën e parë e mbaj sepse ai ka punuar si rrobaqepës në bvrgun e Nishit sa ka qenë. Makinën qepëse e krahason me veturën, se ka hyp në veturë dhe ka mbërri në Evropë e gjithkund, por në shtëpi ende s’ka mbërri. Ai e përshkruan situatën e tij përmes makinës qepëse”, ka deklaruar ajo.Hoti-Kosumi ka deklaruar se të gjitha letrat e vëllait të saj i ka të ruajtura dhe se do t’i dërgojë në shtëpinë muze të Ukshin Hotit.Megjithatë, ajo ka thënë se nuk do t’i dërgojë para se sht eti të merr përgjegjësinë për këtë muze, në mënyrë që ato të mos humbasin.Përndryshe, Hoti-Kosumi ka treguar se ajo ka të ruajtura shumë gjëra të Ukshin Hotit, rrobat e tij, shkrimet, syzat, cigarllëkun e lapsin kimik.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive