Mustafa: ‘Qeveriia nuk e ka obligim juve me ju mbrojtë, kujdesnu vet pak.’ (VIDEO)


Mustafa: ‘Qeveriia nuk e ka obligim juve me ju mbrojtë, kujdesnu vet pak.’ (VIDEO)Kryetari i LDK, Isa Mustafa ka deklaruar se qeveria nuk e ka aspak obligim qe juve me ju mbrojte, pasi qe nuk munden me ardh me jau vendos maskat ne shtepi apo me jau rujt distancen.

Mustafa tha se duhet qe qytetaret me u kujdes vet pak sepse vetem keshtu mund te mbrohemi. Shtypn1 hapes1ren me p0shte dhe happe v1deon;Mustafa tha se duhet qe qytetaret me u kujdes vet pak sepse vetem keshtu mund te mbrohemi. Shtypn1 hapes1ren me p0shte dhe happe v1deon;