Murati: Kjo është arsyeja se pse shqiptarët nuk janë trima


Murati: Kjo është arsyeja se pse shqiptarët nuk janë tríma.Diplomati Shaban Murati, ka thënë se që shqiptarët nuk janë tríma, por fríkacakë, e ka déshmuar faktí që kur përkujtohen ngjárje të rëndë sishme të hist orisë së lúftërave të popullit shqiptar kundër push tuesve serbë dhe grekë udhëheqësit më të lartë të shtetit shqiptar kanë fríkë të thonë se kundër kujt lúftuan.Po ashtu, ai ka shkruar në Facebook, se nuk ndodh kjo me asnjë shtet dhe me asnjë popull tjetër, që të ketë fríkë nga kujtesa e vet historike.

Murati: Kjo është arsyeja se pse shqiptarët nuk janë tríma.Diplomati Shaban Murati, ka thënë se që shqiptarët nuk janë tríma, por fríkacakë, e ka déshmuar faktí që kur përkujtohen ngjárje të rëndë sishme të hist orisë së lúftërave të popullit shqiptar kundër push tuesve serbë dhe grekë udhëheqësit më të lartë të shtetit shqiptar kanë fríkë të thonë se kundër kujt lúftuan.Po ashtu, ai ka shkruar në Facebook, se nuk ndodh kjo me asnjë shtet dhe me asnjë popull tjetër, që të ketë fríkë nga kujtesa e vet historike.