“Mund të kemi shtim ag resiviteti”, mjeku apel qytetarëve për bërjen e va ksinës kundër gripit


“Për fundin e virusit ka disa teori. Një është që nuk do të kemi një valë të dytë, por do të shuhet në mënyrë graduale. Ka dy teori, një që një grup mjekësh që vi rusi do të kthehet në grip normal, një tjetër është që do të kemi shtim agr esiviteti, por unë mendoj se asnjëherë nuk ka për të qenë si në muajin mars-pri ll.

Do të bien t emperaturat do të përzihet me gripin normal, ka mundësi të shtohet. Të gjithë duhet të bëjnë v aksinën e gripit për mbrojtje. Do të jemi më të përgatitur. Nëse ka një përhapje masive kjo tregon se shoqëria dhe shteti nuk kanë marrë masat e duhura, kanë pasur 4 muaj kohë për t’u përgatitur”, u shpreh mjeku për Report Tv.