Mulla Osmani: Naim Frashëri ka fol budallallëqe, Osmanlitë kan qen çliruesit tonë


vE pa pritur por e tha, hoxha nga drenica befason të gjithë me deklaratën e tij për Naim Frashërin.Hoxha ka Drenica Osman Mosliu, fyen rilindasin Naim Frashërin, ai ka thënë se Naim Frashëri ka shkruar përralla. Imami nga Drenasi njihet për filoturk të madh i cili shprehë haptazi simpatinë për Erdoganin dhe Turqinë. Hap videonn 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

E pa pritur por e tha, hoxha nga drenica befason të gjithë me deklaratën e tij për Naim Frashërin.Hoxha ka Drenica Osman Mosliu, fyen rilindasin Naim Frashërin, ai ka thënë se Naim Frashëri ka shkruar përralla. Imami nga Drenasi njihet për filoturk të madh i cili shprehë haptazi simpatinë për Erdoganin dhe Turqinë. Hap videonn 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive