“Mshele more ti gojën”: VV dhe LDK vazhdojnë sharjet në Kuvend


Derisa zv.kryeministri Driton Selmanaj ir noizoi me Bajqinovcin e Vetëvendosjes për ngatërresën me emrin e Adem Jasahrit, në këtë debat më vonë përfshihet edhe Dimal Basha.Selmanaj ka i roniuzar me Bajqinovcin, duke i thënë se e respekton prej se ka foto me Adem Jasharin. Ju ftojmë që ta hapni videon për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Derisa zv.kryeministri Driton Selmanaj ir noizoi me Bajqinovcin e Vetëvendosjes për ngatërresën me emrin e Adem Jasahrit, në këtë debat më vonë përfshihet edhe Dimal Basha.Selmanaj ka i roniuzar me Bajqinovcin, duke i thënë se e respekton prej se ka foto me Adem Jasharin. Ju ftojmë që ta hapni videon për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!