Mrekullia E All-Llahut… Dy Dete Që Nuk Bashkohen Mesvete Dhe…. VIDEO


Mrekullia e All-llahut… Dy dete që nuk bashkohen mesvete dhe…. VIDEO-Shikoni se si nuk i le te bashkohen mesvete dy dete… Eshte e thene ne Ajetin Kuranor.Shty,pe rek.lam.en dhe shi.ko vid.eon e plo.te me posh.te..
Shty pe r3k 1am3n me poshte per te lexuar lajmin e plote:

Mrekullia e All-llahut… Dy dete që nuk bashkohen mesvete dhe…. VIDEO-Shikoni se si nuk i le te bashkohen mesvete dy dete… Eshte e thene ne Ajetin Kuranor.Per te pare kete video shtyp ne rek1amen me posht