Mre kuIIi E Të Ma dhit Zot/ Nënës Së M Jerë I Ndë’rruan Je’të Tre Fëmijët, Pas Një Vitit Zoti E Bekoi Me Trenjakë


Chris dhe Lori Coble humbën tre fëmijët e tyre të vegjël, Kyle, Emma dhe Katie, në një a ksident të t merrshëm trafiku në vitin 2007 afër shtëpisë së tyre. Lori po nxirrte fëmijët jashtë kur një kamion me mallëra u pë rplas me pjesën e prapme të makinës. Lori dhe fëmijët u dërguan menjëherë në sp ital, por tre fëmijët e saj nuk arritë t’i mbijetonin pla gëve dhe ndërr uan jetë. Lori dhe fëmijët u dërguan menjëherë në sp ital, por tre fëmijët e saj nuk arritë t’i mbijetonin pla gëve dhe ndë rruan jetë.

Tre muaj pas aks identit t ragjik, Chris dhe Lori vendosën të kenë më shumë fëmijë. Ata e dinin se fëmijët e tyre të dashur do të donin që ata të ishin përsëri prindër. Një vit pas ditës së aksidentit, Lori lindi tren jakë, një djalë dhe dy vajza. “Unë mendoj se është një mrekulli. Unë mendoj se Kyle, Emma dhe Katie na kanë ndihmuar, unë mendoj se ata e bënë këtë të mundur,” është shprehur Lori.