Mos kalo pa LIKE / Ja reagimi i familjes më Heroike shqipëtare për futjen e xhandarmërisë serbe


Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari ka reaguar pas hyrjes së 11 pjesëtarëve të xhandarmërisë serbe dje brenda territorit të Republikës së Kosovës, saktësisht në fshatin Karaçevë të Kamenicës.Jashari përmes një shkrimi në facebok ka shkruar që është e papranueshme ajo se çfarë ka ndodhur dhe se sa më shpejt duhet të merren masa nga institucionet.

Jashari përmes një shkrimi në facebok ka shkruar që është e papranueshme ajo se çfarë ka ndodhur dhe se sa më shpejt duhet të merren masa nga institucionet ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet