Mos kalo pa e shper.nda / Walker “selam“ Europës, Mos ma prekni UÇK-në edhe Shqiptarët


Ish-drejtuesi i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, ka thënë se shumica e krímeve në Kosovë janë kryer nga Serbia dhe jo nga UÇK-ja.Ai në një intervistë për RTK-në, është shprehur i zhgënjyer pas publikmit të informatës për ak takuzën e Gjykatës Speciale ndaj presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit dhe liderit të PDK-së, Kadri Veselit. / 5 sеkondа pаsi ta kеni hаpur marketingun shfaqen me pаmjеt

Ish-drejtuesi i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, ka thënë se shumica e krímeve në Kosovë janë kryer nga Serbia dhe jo nga UÇK-ja.Ai në një intervistë për RTK-në, është shprehur i zhgënjyer pas publikmit të informatës për ak takuzën e Gjykatës Speciale ndaj presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit dhe liderit të PDK-së, Kadri Veselit. / 5 sеkondа pаsi ta kеni hаpur marketingun shfaqen me pаmjеt