Mos E Humbisni: Ja Policja Më E Bukur Shqiptare, Po Çmvnd Të Gjithë Me Paraqitjet Përvëlvese


Ishte Veliaj ai që bëri publike fotot e saj, të cilat tërhoqën menjëherë vëmëndjen e të gjithëve, duke shtuar më shumë kuriozitetin rreth saj.Disilva, brunia simpatike me forma trupore të lakmuara tërheq vëmëndjen e të gjithë meshkujve kur kalon në rrugë.Përveç profesionit dhe punës së përditshme, Disivla duket shumë e dhënë edhe pas jetës së natës dhe rrobave luksoze, ku shpesh prov okon me paraqitje te nxe hta.Per me teper shty pni mbi re ekla amen me po shte dhe ju dalin pamjet