Mos bleni pula në këtë mishtore shumë të njohur, do të rrënqetheni kur ta kuptoni çka zbuloi policia


Një mostër e krahëve të pulave të ngrira të importuara nga Brazili ka testuar pozitiv për koro,.naviru.sin e ri në qytetin jugor kinez të Shenzhen, thanë autoritetet të enjten, i fundit në një seri raportesh të produkteve ushqimore të kontaminuara të importuara, shkruan CNN. Vir.usi u zbulua të Mërkurën në një mostër sipërfaqe të marrë nga një grup i krahëve të pulës gjatë ekzaminimit të ushqimit të ngrirë të importuar / Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Një mostër e krahëve të pulave të ngrira të importuara nga Brazili ka testuar pozitiv për koro,.naviru.sin e ri në qytetin jugor kinez të Shenzhen, thanë autoritetet të enjten, i fundit në një seri raportesh të produkteve ushqimore të kontaminuara të importuara, shkruan CNN. Vir.usi u zbulua të Mërkurën në një mostër sipërfaqe të marrë nga një grup i krahëve të pulës gjatë ekzaminimit të ushqimit të ngrirë të importuar / Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive